azlanochfiona

Direktlänk till inlägg 14 februari 2013

Liten presentation...

Av Azlan och Fiona - 14 februari 2013 15:09

ÄNTLIGEN! Har matte fått tummen ur å fixat en blogg till oss. Här kommer vi att skriva om alla våra hyss å bus    och allt annat som rör oss. Men ska vi börja med att presentera oss?


Azlan:


 


Ja, ni vet ju alla vem jag är, men för er som är "nya" här, ska jag berätta vem jag är.


Mitt namn är Frosthäxans Azlan den modig (matte! sluta skratta) och är en bullterrier kille på 6 år. Och i november blev jag pappa för första gången till 8 små underbara valpar. Så gissa om jag är stolt, å nu har jag äran att få ha en av mina barn här hemma hos mej. Och det är lilla Fiona, hon ska alldeles strax presentera sig.


Det jag gör på dagarna är sova, äta, busa, sova lite till och myyyyysa med husse, matte, Tussen (min "storebror") och Fiona. För ca 1 1/2 år sen blev jag Svensk utställnings Champion, så då hade jag några här hemma som höll på att spricka av stolthet, och jag också för den delen. Ja, det är väl typ det jag gör...


Fiona:


 


Hej, det är jag som är Fiona och jag kommer från Björkfallets Kennel. Mitt riktiga namn är Björfallets Carola i Berga och växte upp med 7 andra syskon, vi var 4 tikar å 4 hanar. Så min mamma, Vårforsens Sara Snöstorm, hade fullt upp med oss. Min husse å matte kom å hälsade på oss för första gången i början av december, å då var vi såååååå små å söta, nu är vi större å ännu sötare    Men då visste vi inte om att jag skulle få flytta hem till min pappa Azlan.


Sen var husse å matte till oss 2 gånger till, den sista gången var strax innan dom skulle åka utomlands.   Så sol å värme var bra för husse å matte (enligt stormatte Mia) för då bestämde dom sig, att det var mej dom ville ha. Så den 1:a februari flyttade jag hit, min pappa blev JÄTTEglad när jag kom hem, å jag blev lika glad över att se honom    Någon som inte är SÅÅÅÅÅ glad över mej, är min "storebror" Tussen, vi menar liksom inte lika saker, när han "viftar" på sin svans, så tror jag att han vill leka, men ICKE!!! (Pst! Han har vassa klor)


Vad jag gör på dagarna?! Jo, jag äter, sover, tokbusar med pappa, husse å matte, leker med min tuggis å sen så är ju "mormor" å "morfar" ner å tar hand om mej å pappa när husse å matte jobbar, å sen sover jag, äter å busar. Ungefär så ser mina dagar ut.


Nä detta var allt för den här gången.


Nosgosar från Azlan å Fiona


 


   

 
 
Gunilla Kling

Gunilla Kling

15 februari 2013 21:00

Åh så kul att matte fick tummen ur.....tycker det var väldigt trögt denna gång:))))))) Nu får vi alla se fram emot att se er göra masssssssa hyss och sånt.
kramar från moster

http://nillassykatt.blogspot.se

 
Mia

Mia

16 februari 2013 10:34

Ahhh! Jätte fint med en sida för pappsen och lill tösa. Här blir det spännande att följa er och se vad ni hittar på framöver.
Jätte roligt, puss på mulen bullar och kram till er tvåbenta ;)

http://www.miaimolkom.blogg.se

 
Ingen bild

Inga-Britt

17 februari 2013 11:17

Kul! Känner mig delaktig, har länge velat ha valp efter Azlan och jag är stolt uppfödare till Sara. Blev så fina valpar!
Kram!

 
Bosse

Bosse

15 mars 2013 10:50

Åå så fin han är min pappa! Och min syster också, så klrt :-) /Bosse

http://bossebullterrier.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Azlan och Fiona - 9 januari 2015 22:01

Husse å matte är lite veliga    Men nu så har dom äntligen bestämt sig, så nu hittar ni oss på www.nystuga.com ...

Av Azlan och Fiona - 15 december 2014 20:15

Nej, inte från husse å matte, om ni trodde det. Vi har bara bytt adress: så för tillfället så hittar ni oss på www.varabilder.hemsida24.se   Anledningen till denna flytt, är att matte hinner inte med sin å våran blogg. Å sen så är vi ju samlade p...

Av Azlan och Fiona - 28 augusti 2014 19:12

Husse har börjat att ha mej lös när han går å hämtar posten tex å nu så har han utökat det till  skogen. Å jag fick vara lös!!!! Å med sig hade han kameran, är det någon som är förvånad?! Inte det nej, det var väl det jag trodde    Jag var faktiskt v...

Av Azlan och Fiona - 27 augusti 2014 22:26

I fall att ni har saknat oss. Äntligen har vi fått tummen ur att blogga igen. Ska försöka (igen) att bli myyyyckt bättre på att blogga men det är ju så, att tiden inte riktigt finns alla gånger. Men nu ska vi göra ett försök.   Sommaren har varit...

Av Azlan och Fiona - 22 juli 2014 10:15

Heeeeej! Jo vi lever, om ni undrar vart vi har tagit vägen. Sommaren har kommit så jag (fiona) badar å pappa ligger å myser i skuggan. Det där med att bada, är inte hans grej. Men gud va kul det skulle va om han också ville bada, för då kunde vi hämt...

Ovido - Quiz & Flashcards