azlanochfiona

Senaste inläggen

Av Azlan och Fiona - 9 juni 2013 21:32

Ja i lördags så var det dax igen för utställning, fast den här gången behövde vi inte åka så långt. Utan vi skulle till Fengersfors, så vid sjutiden på lördag morgon packade vi in oss i bilen, jag, husse å matte. Pappa Azlan fick vara hemma å slappa. Dom gångerna som pappa har varit där, så har det varit årets varmaste dag men så var det inte nu. Det var varmt men så fort solen gick i moln så blev det lite små kyligt (enligt matte)

 

Jag träffade 3 av mina syskon, Amy, Anita å Urban, Bosse skulle också har varit där men hans matte var sjuk men men det blir ju fler gånger. Det var bara jag å Amy som skulle visa upp oss, det är ju alltid spännande å stå mot syrran liksom. Det slutade med att jag vann, blev BIR med HP och Amy fick HP. Men hade jag fått bestämma så hade vi vunnit båda två   

 

Men nu är ni väl nyfikna på lite bilder kan jag förstå.......

 

   

Min fina syster Amy

 

         

Å här står jag å poserar hemma på gräsmattan med mina fina rosetter.

 

Nosgos Fiona

ANNONS
Av Azlan och Fiona - 15 maj 2013 07:54

I söndags så var det dax för yttligare en utställning, den här gången i Vårgårda, Tånga hed. Jag, matte å husse åkte ner redan på lördagen och vet ni?! Vi sov i tält och husse å matte skröt om mej hur duktig jag var, skötte mej exemplariskt. Men hade dom väntat sig något annat eller?! 

 

På lördagen när vi kom ner till Tånga hed, så var min bror Eldur där, å det var en ståtlig kille (han var suuuper lik pappa) vi blev nog lika glada över att se varandra

 

 

Jag å Eldur, och visst har han pappas huvud

 

På kvällen när husse å matte gick å la sig, så hämtade dom mej så jag skulle få sova mellan dom, men det var så många konstiga ljud att jag inte kunde komma till ro, så jag gick å la mej i min bur istället, å vips så sov jag.

 

På söndagen så var det dax för utställningen, vi var uppe runt 7 och då gick jag in till matte å pussade henne go morgon, finns väl inget bättre sätt att vakna på eller?! BULLEPUSSAR I MASSOR   

 

Det var 5 av mina syskon som var där, det var Urban, Anita, Amy, Eldur och Dexter. Jag å Dexter är väldigt lika, samma färgsättning. Istället för att skriva massa strunt, så lägger jag upp bilder istället.

 

 

Urban och Eldur

 

 

Dexter

 

 

Anita

 

Amy

 

   

Här "hälsar" jag på domaren

 

 

Domaren

 

 

Min snygga mamma Sara

 

 

Nästan hela familjen, från vänster är det:

Mamma Sara, Amy, Dexter, Anita, Eldur, jag och Urban. Det var 2 av mina bröder som inte kom, lite synd men någon gång är vi nog samlade hela bunten inkl. pappa

 

Det var en superhärlig helg, jag blev 2:a med HP. Så jag är superstolt och det är nog husse, matte, stormatte Mia å storhusse Leif också.

 

Och när vi kom hem, så blev jag sååååååå lycklig över att se pappa och han blev lika lycklig han. Så det var full fart ute på gräsmattan.  

Min snygga pappa

 

Det var allt för den här gången

 

Nosgos Fiona 

 

ANNONS
Av Azlan och Fiona - 10 maj 2013 14:42

Vanlig dag, utan det är mina valpars 6 månadersdag.

STOOOOORT GRATTIS på eran dag!!!

Av Azlan och Fiona - 2 maj 2013 18:37

Igår, 1:a maj, så var det utställningspremiär för mej och jag skötte mej exemplariskt. Det var strålande sol, men det blåste lite kallt emellan åt. Å det var inte bara för mej som det var premiär, utan även mina syskon Anita och Urban och även för matte. När dom har varit iväg med pappa Azlan, så är det hans stormatte Lise-Lott som har ställt honom, så nu skulle matte ställa mej. Matte å husse hade inte riktigt bestämmt vem utan dom som skulle ställa mej, men matte kom på den briljanta ideén att, hon ställde igår, så får husse ställa mej när vi ska iväg till Tånga Hed, Vårgårda, den 12 maj. Och jag måste väl säja att jag tyckte nog att matte skötte sig bra, hon också   

 

Men nu är ni väl nyfikna på lite bilder från gårdagen eller???? Här kommer dom.....

 

 

Här är min uppfödare Mia

 

 

och här har vi Leif

 

 

Här är jag å matte i ringen

 

 

Här har vi Saffran, pappas stormattes vovve

 

 

Pappas storhusse Jörn

 

     

Lite mys i knät hos matte å husse

 

 

Träffade en supercharmig Basset, som var lite mer än 4 månader

 

 

Min bror Urban

 

 

Min syster Anita

 

 

3 snygga syskon, Urban, Anita och jag

 

 

Står fint

 

Men nu måste ni väl undra hur det gick för mej?! Det gick SUPERbra, fick HP, BIR och BIG. Det betyder Heders Pris, Bäst I Rasen och Bäst I Gruppen.

 

 

 

Så vi var supernöjda med dagen, sen när vi kom hem så var jag inte sååååå pigg, jo, jag sprang ut å lekte lite grävare men sen var det go natt. 

 

Det var allt från den här gången, ha det gött

 

Nosgos Fiona

Av Azlan och Fiona - 27 april 2013 14:08

Idag är det en helt fantastisk dag om ni frågar oss. Solen skiner, matte sitter ute å solar å vi busar å härjar.

Av Azlan och Fiona - 10 april 2013 08:07

Idag är ingen vanlig dag utan mina underbara valpars 5 månader dag   

 

STORT GRATTIS mina små (?) valpar

 

 

Carola, Verner, Martin, Anita, Barbro, Hedvig, Berra och Urban.

 

Bilden är lånad från Björkfallets blogg www.bjorkfallets.se

 

Nosgos från Azlan

Av Azlan och Fiona - 5 april 2013 18:06

Nu är det så där igen, urkass uppdatering från våran sida. Men vi har haft fullt upp med att busa, eller rättare sagt, Fiona har haft fullt upp med att busa med både mej, husse å matte. Men nu äntligen, bättre sent än aldrig eller hur?!

 

Hur som helst, så har vi haft finbesök här, 1 av mina underbara döttrar, Amy, har varit här med sin familj. Och det var superkul att få träffa dom och vi får verkligen hoppas att det blir fler gånger. Å hon var så stilig så, men då har hon ju att brås på också. Med såna stiliga föräldrar så är det väl svårt att misslyckas. 

 

       

 

Sen börjar det ju blir vår ute, å då lägger jag mej på trappan å bra njuter i solen. Längtar tills matte tar ut solsängen så jag får lägga mej i den å sola, men det återstår å se om jag får ligga där själv eller om Fiona också ska ligga där, ååååå då blir det trångt åt matte (fniss)

 

Idag när matte kom hem från jobbet så sprang jag å Fiona ut å härjade, å jag lärde henne massor av saker, bla att man kan gräva vid huset å nere vid trädet där tuggisen hänger, å gräver man där, då blir man LORTIG!!! Så lillan fick allt snällt gå in i duschen å få tassarna duschade    Sen när vi gick ut igen så lekte vi med min bättre-begagnade tuggis, å då var matte snabb ut med kameran

 

   

 

Det är väl typ det som har hänt här, jag hoppas att det blir bättring på detta, att vi inte busar för mycket så vi inte hinner med att blogg å uppdatera er. Nu ska jag inte uppehålla er längre

 

Nosgos Azlan å Fiona

Av Azlan och Fiona - 16 mars 2013 15:40

Så här fina kan vi vara, när det gäller att få något gott....


 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se