azlanochfiona

Senaste inläggen

Av Azlan och Fiona - 16 mars 2013 15:36

Har inte vi världens bästa moster   , så säj.....

 

Titta vilka fina tasshanddukar vi har fått idag   

 

 

 

Nosgos från Azze å Fiona

ANNONS
Av Azlan och Fiona - 7 mars 2013 07:35

Hej hej! Vi lever... om ni undrade alltså. Matte har varit lite mörtig emot oss å inte låtit oss sitta vid datorn å bloggat, men nu så.

 

Ja, vad har hänt här?! Jo, jag (Fiona) har växt så det knakar, enligt husse å matte, å pappa har väl tyckt att jag varit bara liiiiiiiiiite jobbig, hoppat på honom i tid å otid   

 

I söndags så var det pimpeltävling här i byn, så jag, matte å husse åkte ner, jag skulle socialiseras(?) å pappa fick stanna hemma å ta det lungt. Det var strålande väder, klarblå himmel å strålande sol. Jag tycket det var jättekul med alla människor å hundar, men 4 hjulingar (ljudet) var lite läskigt. Men då var matte så snäll att hon lyfte upp mej å bar mej istället, bra va? 

 

Husse fick ingen fisk, så han fick en puss av mej istället

 

 

 

Och av grannen Håkan fick jag korv, å gissa om det var mumsigt. Å enligt husse å matte så skötte jag mej exemplariskt. Det bästa av allt nere vid sjön, det var att sitta hos matte i knät å ha solen i ansiktet, och samtidigt så hade jag ju full koll över dom andra deltagarna.

 

Här kommer lite bilder:

 

       

 

Så när vi kom hem tillbaka så var jag sååååå trött att jag tog mej en liten tupplur medans matte gick en promis med pappa. 

 

Och på måndagen så hjälpte jag matte att kontrollera torktumlaren så att den var OK innan hon skulle tumla

 

 

 

Det var allt för den här gången, 

 

Nosgos från Azze å Fiona 

ANNONS
Av Azlan och Fiona - 17 februari 2013 18:22

Eftersom jag å pappa har samma blogg, så kommer vi att skriva i rubrikraden vem av oss som bloggar, så ni inte blir förvirrade   , det är ju lätt hänt eller hur?!

 

Idag har det varit en riktig mysdag, vaknade si så där runt 7:15 - 7:30, matte gick upp å släppte ut mej (å hon skulle ha sovmorgon   ) sprang ut å kissade, sen var det frukosttajm, efter det lekte jag lite med min rosa fina tuggis, var ut å härjade lite. Pappa tog en riktig sovmorgon han, vet inte vad klockan var när han behagade ta sig ur sängen, så då följde jag med han ut å busade. Sen gick vi in å la oss i husses å mattes säng, så där låg vi hela familjen. Husse, matte, Tussen, pappa å jag, å det tog inte länge för än vi sov, allihopa    

 

Sen när jag vaknade så var jag sååååå kissnödig, så jag gled ur sängen å gick raka vägen till dörren å husse släppte ut mej. Så ni kan gissa att dom var stolta över mej.

 

Tänkte lägga ut lite bilder på mej å pappa, fast det är nog mest på mej   

 

   

Dom här 2 bilderna är från första dagen hos pappa, myyyys på hög nivå

 

     

Morgonmys med matte

 

 

Pappa har lärt mej hur man ska göra för att få något gott   

 

       

Full fart med pappa ute på baksidan

 

 

Bus inne

 

   

Skrynklig...

 

 

Å här står jag fint

 

   

Kort som moster har tagit på mej, å vet ni?! 114!!!!! kort tog hon på MEJ när vi sågs första gången, å alla blev suuuuuperbra eller inte, ville ju liksom inte riktigt vara helt still å posera. 

 

Detta var allt för den här gången, ha nu en riktigt mysig söndag

 

Nosgos Fiona

Av Azlan och Fiona - 14 februari 2013 15:09

ÄNTLIGEN! Har matte fått tummen ur å fixat en blogg till oss. Här kommer vi att skriva om alla våra hyss å bus    och allt annat som rör oss. Men ska vi börja med att presentera oss?


Azlan:


 


Ja, ni vet ju alla vem jag är, men för er som är "nya" här, ska jag berätta vem jag är.


Mitt namn är Frosthäxans Azlan den modig (matte! sluta skratta) och är en bullterrier kille på 6 år. Och i november blev jag pappa för första gången till 8 små underbara valpar. Så gissa om jag är stolt, å nu har jag äran att få ha en av mina barn här hemma hos mej. Och det är lilla Fiona, hon ska alldeles strax presentera sig.


Det jag gör på dagarna är sova, äta, busa, sova lite till och myyyyysa med husse, matte, Tussen (min "storebror") och Fiona. För ca 1 1/2 år sen blev jag Svensk utställnings Champion, så då hade jag några här hemma som höll på att spricka av stolthet, och jag också för den delen. Ja, det är väl typ det jag gör...


Fiona:


 


Hej, det är jag som är Fiona och jag kommer från Björkfallets Kennel. Mitt riktiga namn är Björfallets Carola i Berga och växte upp med 7 andra syskon, vi var 4 tikar å 4 hanar. Så min mamma, Vårforsens Sara Snöstorm, hade fullt upp med oss. Min husse å matte kom å hälsade på oss för första gången i början av december, å då var vi såååååå små å söta, nu är vi större å ännu sötare    Men då visste vi inte om att jag skulle få flytta hem till min pappa Azlan.


Sen var husse å matte till oss 2 gånger till, den sista gången var strax innan dom skulle åka utomlands.   Så sol å värme var bra för husse å matte (enligt stormatte Mia) för då bestämde dom sig, att det var mej dom ville ha. Så den 1:a februari flyttade jag hit, min pappa blev JÄTTEglad när jag kom hem, å jag blev lika glad över att se honom    Någon som inte är SÅÅÅÅÅ glad över mej, är min "storebror" Tussen, vi menar liksom inte lika saker, när han "viftar" på sin svans, så tror jag att han vill leka, men ICKE!!! (Pst! Han har vassa klor)


Vad jag gör på dagarna?! Jo, jag äter, sover, tokbusar med pappa, husse å matte, leker med min tuggis å sen så är ju "mormor" å "morfar" ner å tar hand om mej å pappa när husse å matte jobbar, å sen sover jag, äter å busar. Ungefär så ser mina dagar ut.


Nä detta var allt för den här gången.


Nosgosar från Azlan å Fiona


 


   

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se